Vores erfaringer med slik – og så faktisk slik online

Udvalget af slik online

Vi har vendt os til, at vi kan købe alt online – om det er vores nye telefon, vinterdæk eller møbler – så vil vi gerne købe det online. En af de ting som danskerne først i de senere år er begyndt at købe online er dagligvarer, og især slik. Markedet for online supermarkeder og online slikbutikker har i Danmark ikke været særligt stort, og koder man dette sammen med, at danskerne har været langsomme til at tage det til sig – ja så er processen blevet trukket ud.

Udvalget af slik online er tæt på butikkerne

Mange danskere har ofte benyttet Tyskland for, at kunne købe billigt slik i store mængder, så ifølge DagligvarerNettet.dk ”Så var det blot et spørgsmål om tid, før slikbutikkerne begyndt at poppe frem på nettet”. Der er så småt begyndt at komme forskellige små slikbutikker på nettet, som sælger et bredt udvalg af slikprodukter online (se listen med udbydere her hos DagligvarerNettet.dk).

Og her på momentumdk.dk er vi blot glade for, at vi endelig kan købe vores slik i store mængder, uden at skulle besøge Tyskland. For folk som ikke har prøvet dette, er det helt sikkert en mulighed som skal prøves, men det bliver hurtigt trættende. Alt efter hvor du er i landet, så kan der være tale om mange timers transport for at kunne købe billigt slik i Tyskland.

Hvordan er det så med slik i Danmark?

DagligvarerNettet.dk har guidet os lidt, når det kommer til at købe slik online. Selvom der endelig er kommet gang i dette salg, så lyder det dog ”selvom der er mange udbydere, så har de ikke alle et fuldt udvalg, og du skal stadig være på udkig efter de rigtig gode tilbud”.

Udvalget af slik online

Udvalget af slik online kommer tættere og tættere på det udvalg, som vi kender det fra de danske slikbutikker.

DaglivarerNettet.dk har samlet en række af udbyderne af slik online – men på en smart måde – således du nemt kan vælge hvilket slik du er på udkig efter. Hvis du besøger webadressen http://dagligvarernettet.dk/slik-online/ vil du således, nemt kunne vælge lige netop den type af slik du er på udkig efter – og blive ledt over til lige netop den webshop, som sælger dette slik online til den billigste pris.

Følgende tips kan du benytte til køb af slik online:

  1. Ligesom ved køb i udlandet, så kan det være en fordel at købe i store partier. Køb derfor dit yndlingsslik i store partier og dit næste bedste slik i store blandingpakker – indeholdende lidt af hvert.
  2. Fragten er ofte gratis hvis du køber over 500 kr. – samler du blot 2 af dine slikkøb, så vil dette ofte være en mulighed.
  3. Har du en yndlings chokoladebar? Så er dette et af de produkter, hvor danskerne bliver mest overpris. I de lokale supermarkeder, er der ofte kun mulighed for, at købe maksimalt 6 styks af samme enhed, hvor dette antal online ofte ligger på 32 styks. Tjek f.eks. listen med chokoladebarer her.
  4. Gør det til en familie aktivitet at handle slik online, hvor i f.eks. i fællesskab vælger slikken og bestiller. Dette gør det til en sjov familie aktivitet samt nedsætter impulskøbet i butikkerne, da de små godt han huske den kæmpe pakke som er på vej med posten.

Afslutningsvist lyder rådet kun fra DagligvarerNettet.dk, at man ikke skal være bange for at bevæge sig ud i at købe dagligvarer online, da de danske webshops efterlever alle krav – og produkterne vil være lige så gode (hvis ikke bedre) end i de fysiske butikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *