Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/momentumdk/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/momentumdk/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/momentumdk/wp-includes/plugin.php on line 579
Varme vinterstøvler til børn | Momentumdk

Varme vinterstøvler til børn

Det kan ikke være til megen diskussion, at børn fortjener varme vinterstøvler, så de ikke fryser fødderne i årets kolde periode. Dette leder som regel tankerne hen på masser af for og en god bund, men der er også noget med størrelsen og det, som støvlerne skal bruges til, der skal være i orden. Man kan nemlig købe en nok så foret støvle, men hvis den sider stramt på barnets fod, er man lige vidt, da der ikke kan skabes varme omkring foden når støvlen sidder sådan.

vinterstøvler i rød

Find det perfekte par støvler

Når I skal vælge det bedste par vinterstøvler til jeres barn, er der nogle små tips I kan tage i betragtning. Det allerførste I skal finde ud af er selvfølgelig, hvilken størrelse jeres barn bruger. Mange forældre tror de har helt styr på det, men det kan alligevel være hjælpsomt med en god guide til opmåling af barnets fødder, så I er sikre på at barnet får den rette størrelse. De må ikke svømme i skoene, men de skal aboslut heller ikke klemme. Der ud over, er det godt at overveje, hvornår barnet skal bruge støverne. Er det i en udebørnehave, hvor barnet praktisk talt løber rundt udendørs 37 timer om ugen? Eller er det til kælketuren engang imellem og ellers blot i fritiden? Forskellige hverdage kræver forskellige støvler.

Når selve behovet er på plads, skal man overveje, om de skal være vandtætte. Dette er som oftest et spørgsmål, som giver et rungende ”JA” når man spørger forældre i Danmark, fordi våde fødder og fugtige sokker på barnets fødder simpelthen ikke er i orden.

Hvad med foret?

Selvfølgelig skal der være for i et par varme vinterstøvler. Et par gode tips til at vælge støvler ud fra foret er, at det gerne skal være så naturligt som muligt for at få den bedste åndbarhed i vinterstøvlen. Rigtig mange vinterstøvler til drenge og vinterstøvler til piger i dag har et lækkert uldfor, og det giver en rigtig lækker støvle. Dog skal man huske en meget vigtig ting, når der shoppes vinterstøvler til børn med for i. Hvis man køber en støvle med tykt for, vi foret typisk lægge sig ved kontinuerligt brug og derfor kan støvlen pludselig føles for stor, selvom man har købt den i rette størrelse jævnfør skostørrelse guiden. Mange webshops har efterhånden fri fragt og fri retur, således at man blog sender støvlen tilbage, hvis man vurderer den bliver for stor. Omvendt, kan det, at der er tykt for i en vinterstøvle også medvirke til, at støvlen sidder bedre fast på foden – i hvert fald til at starte med. Der kan altid ilægges en sål, hvis støvlen bliver lidt for stor med tiden, der skal jo også være plads til at vokse.

Det kan godt betale sig, at sætte sig grundigt ind i de støvler, man har tænkt sig at købe til sit barn – det er jo en investering i deres fremtid, i og med at de skal gå rundt på de fødder i mange år fremadrettet, og det vil være synd allerede nu at spolere deres fundament.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *