Tips til at indrette med puder i sofaen

2

Når man indretter stuen i huset/lejligheden, så ender man ofte med at flytte rundt på tingene igen og igen – og ofte blot for at få en ”ny følelse” i rummet. Det er dog ikke altid nødvendigt at gå i gang med den helt store indretningsopgave, blot for at få denne følelse, derfor vi vil komme med tips til, hvordan du nemt indrette med puder i sofaen. Ved blot at ændre og tilføje nye puder til sofaen (og andre steder i stuen), så kan du hurtigt føle at der sker noget i indretningen. Følg vores tips herunder.

1

1: Tilføj en pude til de eksisterende, hvor du med farvevalg tager udgangspunkt i farven på det største maleri/plakat du har i stuen. Find puder ud fra farver og på tværs af butikker hos Pudeguiden.dk.

2: Hvis du har et neutralt farve tema i din stue, så kan du vælge to eller tre dristige farver at til puderne for, at dybde i rummet. Jo mere neutrale stuen er, jo lysere skal dine puder være.

3: Vær ikke bange for at kombinere flere teksturer fra fløjls, silke til pels; kombinere tunge teksturer med lettere på tværs af dine puder, og du vil holde dit hjem hyggeligt og moderne.

4: Find inspiration fra alt. Hvis f.eks. dit tørklæde har et flot mønster, gå efter dette næste gang du køber pyntepuder.

2

5: At have alle sine puder i samme størrelse, kan skabe en meget formel stue. Kombiner puder i forskellige størrelser og former, såsom ovale eller aflange for at skabe et mere hjemlig og indbydende udseende.

6: Tænk over farve kombinationer du ikke tidligere har brugt, f.eks. er grå og gul en flot kombination som ikke benyttes særlig ofte.

7: Være ikke bange for at benytte puder med linjer (f.eks. imellem farverne), men hvis du gør, benyt da både puder med horisontale og vandrette linjer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *