Semester i Australien – Griffith University

837193_55152661[1]

Hej Alle,

Jeg vil læse mit næste semester på Griffith University i Brisbane, Australien – og jeg kan slet ikke vente.

Boligsituation i Brisbane

Det er ret dyrt at bo i Brisbane, så jeg er ret spændt på, hvordan og hvorledes. Jeg er i fuld gang med søgningen på easyroommate, hvor man kan finde sine housemates. Man skal dog være opmærksom. Der er utroligt mange svindlere på spil som gerne vil have, at man overføre penge før man ser boligen. Disse personer lokker tit med at de er udrejst i en perioden, og at du derfor kan bo I deres hus. Jeg har haft to af den slags henvendelser på 3 dage. Begge afsendere udgiver sig selv for at være pastorer – det er jo helt vildt.

En god idé at kigge efter er betalingen – i Australien betaler man pr. uge og ikke pr. måned som de fleste andre steder, så derfor kan man ofte ane uråd, hvis lejen er månedligt.

 

Temperatur – sommer året rundt

Jeg tager til Australien i start juni og kommer hjem igen til jul, så når måske ikke for alvor at mærke en året-rundt-sommer. Og dog… Jeg ankommer i vintertiden og med en 18-25 grader, kan jeg godt leve med den australske vinter.

Derudover er solen ekstrem stærk så det er vigtigt, at man passer på – også om vinteren

 

Jeg er så klar på et australsk eventyr!!!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *