Se hvor du kan købe din ego-t e cigaret

1097392_87168401[1]

Kom godt igang med et startkit

Da jeg bakker op om at blive røgfri, vil jeg gerne hjælpe Jer rygere på vej. I forbindelse med en af mine veninders rygestop blev jeg introduceret for Esmog.dk, som har et stort udvalg af både e cigaretter og e juice, hvilket jeg selvfølgelig gerne vil dele med Jer.

Da jeg tjekkede hjemmesiden ud, fandt jeg en ego-t startkit på tilbud til sølle 269,- fra www.esmog.dk.

Pakken indeholder alt, hvad man skal bruge for at komme igang og blive ikke-rygere. Den smarte taske, der følger med er fyldt med 2 stk. ego-t CE4 e cigaretter, 2 stk. batterier, USB lader samt strømstik. Dertil skal man selvfølgelig lægge e juice til. Der findes mange smagsvarianter fra http://esmog.dk.

At handle hos Esmog.dk

Fragten er 29,- uanset vægt, hvilket er ret lavt sat i forhold til mange andre virksomheder. Leveringstiden er 1-3 hverdage, og du kan derfor modtage din e cigaret eller dine e juices allerede dagen efter bestillingen er lagt.

Når man handler hos Esmog, har man altid 30 dages returret og giver altså forbruger en god tænkeperiode, hvis dette er nødvendigt.

 

Hvis du allerede har købt din e cigaret, hvor handlede du så og hvorfor? Hvad er dine erfaringer?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *