Så skal vi snakke lidt omkring min afhængighed

top 5 e væsker

Jeg bliver simpelthen nød til at dele dette med jer, for jeg synes det er mega fedt. Jeg har røget i mange år, ikke som sådan noget jeg har haft et problem med, men besluttede mig dog for at stoppe med det i starten af 2014. Jeg stoppede hurtig med en kold tyrker, hvilket jeg kom igennem med et par dage, med lidt dårlige nerver. Men problemstillingerne kom efterfølgende – hvad når man var sammen med de andre rygere? hvad nu hvis man bare godt kunne lide at ryge?

Her hoppede jeg som mange med på vognen med e cigaretter – ikke som et middel til at stoppe (hvilket jeg ikke mener de skal benyttes til), men som et socialt element, samt når jeg bare havde lyst til ”røg med smag”. Jeg har boet i Tyrkiet i mange år, og har derfor fået en stor interesse for vandpibe eller blot den søde smag derfra og hygge man opnår. Derfor har jeg benyttet diverse e væsker med fantastiske smage, til at få denne oplevelse, uden at hverken ryge vandpibe eller cigaretter.

Men hvad er det nu lige de der e væsker er

Du har sikkert allerede hørt omkring e cigaretter (der har i hvertfald været forfærdelig meget debat omkring dem), men er ikke helt indeni hvad det er som smager. Jeg vil ikke gå i detaljerne med hvad der egentlig skaber smagen, men blot vise dig lidt omkring min top 5 – som måske kan give dig interesse for det sammen. De fleste bliver ofte overraket over, hvor mange forskellige e væsker (og smagsvarianter) der findes – og endnu mere overrasker over hvor sjove smagskombinationer der findes.

Min top 5

 Piña Colada

Vandmelon

Fresh Citrus

Gammeldags Vanilje

Kaffe

top 5 e væsker

Alle billederne er lånt fra Dampshop.

Har du kigget på billedet herover? Så sidder du sikkert med følelsen af “hvad, det er da godt nok en mærkelig omgang af smag man kan få“. Det giver rigtig god mening f.eks. med smagen af frugter (som f.eks. vandmelon), da det også er det man f.eks. kan få ved vandpibe. Men når det kommer til væsker hertil, så tager man lige skridtet videre. De fleste som har en e cigaret har aldrig prøvet f.eks. gammeldags vanilje – for hvorfor skulle man da også det? det lyder da ulækkert? Det er ofte det svar jeg får, når jeg spørg dem om hvorfor de ikke har svaret dem. Men er du på udkig efter en god alternativ smagsoplevelse, så er dette helt sikkert en du skal prøve. Herudover vil jeg også anbefale Freh citrus (den lidt mere sikre) og kaffe :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *