Røgfri med e cigaretter

cigarette

Kvit smøgerne med e cigaretter

Det er langt fra cool at ryge i dag, og derfor er der virkelig mange rygere, der har samlet mod til et rygestop. I min egen vennekreds, er der mange, der har ‘investeret’ i en e cigaret løsning fra esmog.dk, som skal hjælpe dem med at kvitte cigaretterne. Det er især ego-t fra Esmog.dk, der er en populær e cigaret og vej til rygestop blandt mine venner/veninder.

Det er virkelig lækkert for mig som ikke-ryger, at der nu dampes på en e cigaret, da al den røg var direkte ulækker og til tider meget irriterende. Derfor er jeg personligt meget glad for, at e cigaretter er kommet ind på markedet og benyttes af mange.

Hvorfor vælge en e cigaret?

For det første kan man spare 80 % af det beløb som man normalt bruger på cigaretter. Derudover har e cigaretter ingen tjære, kræftfremkaldende stoffer eller giftige tilsætnings stoffer. En e cigaret skal ikke antændes og derved er der ingen fare for kemisk reaktion ved anvendelse af netop e cigaretter.

E cigaretter giver ikke dårlig ånde og misfarver heller ikke tænder og bolig. Et skift til e cigaret har mange sundhedsmæssige fordele udover, at du heller ikke påvirker dine omgivelser, som vil være taknemmelige overfor skiftet til e cigaretter. Der findes desuden mange forskellige former for smag. Tak et kig på de forskellige smage fra www.esmog.dk lige her

Damper du selv på e cigaret? Og hvordan har du det med e cigaretter i forhold til almindelige cigaretter? Personligt er jeg stor fan af e cigaretter og er lykkelig for denne nye rygeSTOP-kultur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *