Polterabend hos Eventhall i Århus

1329270_73171906[1]

Vellykket polterabend

Jeg har været nødt til at vente lidt med at fortælle Jer om, hvad det blev til med vores polterabend til Jess, fordi at han sagtens kunne finde på at klikke sig forbi bloggen, som så ville kunne afsløre mere af vores polterabend tanker end, hvad vi ville have lyst til.

Derfor får I nu en lille opsamling på, hvordan dagen gik, og hvad vi endte med at arrangere, da man ofte starter på fuldstændig bar bund. Jeg er jo en rejselysten person, så det kunne sagtens have blevet udlandet, men det var budgettet ikke til i denne omgang.

Dagen var utrolig vellykket og Jess nød virkelig dagen som vi har høstet stor ros for.

Eventhall i Århus som vært

Vi fik anbefalet Eventhall af en bekendt og læste lidt om deres polterabend tilbud. Se mulighederne for polterabend hos Evenhall her

Vores dag hos Eventhall bestod af bl.a. Mega Fodbold, Bungee Basket, Gladiator Kamp, Sumo Brydning, Mega Dart, Paintball og en række andre aktiviteter. Det var hylende skægt og faktisk var Paintball en ny slags paintball, som ingen af os før havde prøvet: nemlig Airow Paintball, hvor man skyder med compound buer. Faktisk er Eventhall de første i Europa med Airow Paintball, så det var ret fedt.

Hos Eventhall er brudgommen gratis med et minimum antal gæster på 8, hvilket vi kunne leve op til.

 

 

One Response to Polterabend hos Eventhall i Århus

  1. polterabend siger:

    Det lydder som en super sjov polterabend. Håber også I fik et super bryllup :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *