Planlægning af polterabend

1374237_57475833[1]

Polterabend arrangement

Min gode kammerat Jess skal giftes, og derfor er jeg selvfølgelig gået i gang med planlægningen af en polterabend som jeg har i sinde at gøre til en fed og særlig dag/oplevelse for Jess. Jeg skal arrangere denne polterabend med Jess’ bror og en anden kammerat, så det bliver rigtig sjovt bare at planlægge vores polterabend. Vi er opsat på, at denne polterabend skal være anderledes og fyldt med aktion. Vi har allerede lavet en liste over deltagende og fået en grænse på, hvad folk vil give.

Vi har et polterabend budget på 1.200,- pr. person og føler selv, vi kan lave en fed og uforglemmelig polterabend.

Polterabend event og aktiviteter

Vi vil gerne spare, hvor vi kan, så vi kan bruge de penge et andet sted og få mere ud af en polterabend og gøre dagen endnu mere indholdsrig. Derfor har vi planlagt en tur ned over grænsen allerede i næste uge, hvor vi køber øl og spiritus til vores planlagte polterabend

Jess elsker aktion og fart-over-feltet, og derfor ønsker vi at arrangere en polterabend, der netop indeholder sjove aktiviteter og aktion. Vi har besluttet, at vores polterabend vil foregå i Århus eller omegn. Aktiviteterne skal sætte os på arbejde, og vi forventer, at man skal smøre ærmerne op.

Forslag er meget velkomne :)

/Kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *