Ny sofa og Via Cph sofaborde

573990_60836098[1]

Ny sofa giver nyt liv til hjemmet

Jeg er nu kommet dertil, hvor sofa købet ikke kan udskydes længere. Vores stue trænger noget så grusomt til en ny sofa. En sofa er samlingspunkt i stuen og hele boligen, og netop derfor kan en sofa skabe et helt nyt rum og give et nyt liv til ens stue og hjem.

Problemet er, at der findes tusindvis af sofaer på markedet, og det er knapt så let at vælge én sofa ud fra mængden. Jeg er den type person, der synes en farverig sofa ser fantastisk ud hos andre, mens jeg foretrækker, at mit eget hjem indeholder en mere neutralfarvet sofa for derigennem at kunne lege en masse med farverne i andre sammenhænge på billeder, pynt, vaser osv. Jeg vil ikke have mit eget hjem ligner en farvepalet i sådan en grad – men der er vi jo forskellige, heldigvis. Jeg er derfor på jagt efter en lækker stor sofa til en nogenlunde pris i skøn kvalitet, der holder længe.

Find de fantastiske sofaer ved BoShop her: http://www.boshop.dk/sofaer.html 

Via Cph sofaborde

Udover sofa, skal der også nyt sofabord til. Jeg er helt vild med de skønne Via Cph sofaborde og ville meget gerne erhverve mig et eller to. To styks runde sofaborde i forskellige størrelser ser stilet ud til en stor sofa. Og synes netop Via Cph formår at lave cool sofaborde i kvalitet og i det designmæssige look som jeg er ude efter.

Jeg kan rigtig godt lide det trælook som Via Cph producerer deres sofaborde i og det tradtionelle danske håndværk som sortimentet hos Via Cph bærer præg af.

Update: Vi har forsøgt os med de billige udgaver af VIAcph modellen fra Søstrene Grene, men må blot konstatere, at man ikke skal gå ned på kvalitet ved den type sofaborde. De bliver simpelhen af for dårlig konstruktion, og begynder efter meget kort tid, at falde lidt fra hinanden – og begynder at vippe! Når først man har haft et VIAcph i hænderne, så ved man hvordan kvaliteten faktisk kan værd, og så bliver man nok lidt skuffet over dette (men igen, prisen skal jo give noget ekstra). Vis du alrdig har oplevet den “rigtige” udgave, så kan det godt være det kan være en løsning – men pas på, er vores eneste råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *