Mister vi rejselysten

shutterstock_129132983

Mister vi rejselysten

Jeg faldt over en interessant artikel på eb.dk (ikke at jeg læser der ofte), men jeg faldt nu lige over den artikel, da jeg som den livssnyder (og rejseglade) person som jeg nu er, blev lidt bekymret.

I artiklen skrev de at der blevet færre danske flyrejsende, i 2013 er der sket et fald i antal rejsende med flytrafikken. Det er selvfølgelig godt for miljøet, men hvis dette begrundes med at rejselysten hos danskerne er ved at svinde ind, kan det jo gå hen og blive hårdt for Danmark. Jeg er af den holdning, at man skal ud og nyde verden for at leve, og især hvis man bor i DK (misforstå mig ikke, jeg elsker Danmark, og elsker at rejse og besøge Danmark, og har ingen ide om at flytte herfra), MEN resten af verden er altså også et fantastisk sted – og JA, man går glip af noget, hvis man ikke får besøgt fjerne egne af verden inden man ikke længere er i stand til dette.

tasken

Grib tasken og tag det næste fly

Nogle vælger at udtrykke deres passion, lyst eller kunstneriske indre igennem tattoo (som f.eks. her), og andre vælger at gøre det igennem tøj og så er der nogle som vælger at have passion i livet og opretholde den gnist ved at rejse verden tynd.

Jeg har længe haft frygten for at miste min rejse lyst, hvilket har fået mig til at sætte et kæmpe verdenskort samt flere billeder fra min rejse op i hele rejlighed – for hele tiden at skabe lyste til at rejse (dette kan også være en farlig ting med disse billeder, hvis man som mig er meget impulsiv – haha).

Det blev lidt af en omvej, men mit budskab er – nyd livet mens du kan, og rejs alt det du kan.

Opdatering:

Jeg kan se at indlægget stadig får en masse trafik, så derfor ville jeg lige skrive en opdatering hertil. Selve verdenskortet hænger rigtig godt på væggen i hjemmet, og der er efterhånden blevet besøgt en masse forskellige lande (følg forresten med på FRB-Adventure.dk, hvor jeg vil dele ud af min rejseerfaring). Men udover dette, så synes jeg også at vi skal huske på hvor dejlig Danmark er – vores seje Danmark – og ikke glemme hvor meget der er at se i Danmark. Især når kriserne (økonomisk eller terror-relateret) forsætter, så kan det nogle gange bare være ideen, at blive og opleve Danmark til sit fulde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *