Mine yndlings sweatshirts fra Les Deux

shutterstock_133628498

Jeg har længe haft lyst til at skrive et indlæg herinde, omkring mit yndlingsmærke indenfor kategorien tøj. Det har jeg så besluttet mig for at gøre i dag, da jeg gerne vil vise jer hvad mit absolutte yndlingsmærke indenfor mode er. Her har i jo så muligheden for at lade jer inspirerer.

Mærket jeg taler om er selvfølgelig Les Deux. Virksomheden har butikker i både København og Aarhus, og er efterhånden et ret populært mærke, hvilket man sagtens kan forstå. Alle mine yndlings sweatshirts er fra les deux. Deres tætte pasform gør det muligt at kombinere en sweatshirt med en skjorte og eventuelt en blazer. Den tættepasform gør at sweatshirten får et stilrent look og ikke som mange andre sweatshirts der sidder løst. Løse sweatshirts er i hvert fald efter min mening ikke noget jeg ville gå i, da det ødelægger det stilrene udtryk, som jeg ønsker at opnå med en sweatshirt.

Kvaliteten af Les Deux trøjer og sweatshirts er fremhævet sammen med deres pasform. Trøjerne er af 100 % kvalitets bomuld. Standardfarverne er sort, rødt og grå og priserne varierer fra 600 kroner til 700 kroner, hvilket jeg mener, er meget fair for en sweatshirt nu om dage og så i denne gode kvalitet. Man kan finde disse trøjer samt stilarter i hele Scandinavian. Se hele deres udvalg her.

Nogle af mine favoritter, samt klassikere indenfor deres sweatshirts er:

  • Les Deux Keeper
  • Les Deux Princeton
  • Les Deux Sweatshirt Von Stein
  • Les Deux Hoodie Lazio & Shield

Det fede ved Les Deux sweatshirts, er at de kan bruges i alle situationer. De kan bruges i skole, på arbejde og til at slappe af i bare med en T-shirt indenunder. Endvidere kan man mixe dem op med en skjorte indenunder hvis man skal skabe det lidt finere look, hvis man for eksempel skal til en fest, eller bare ønsker at have et lidt mere fint og stilrent look. Om man er skatertypen der godt kan lide en sweatshirt til en cap og baggy bukser, eller om man er den lidt mere rolige type der godt kan lide en stil med pæne sko, en skjorte inden under sweatshirten passer Les Deux til alle varianter, hvilket er rigtig fedt lavet.

Jeg er i hvert fald rigtig vild med sweatshirts fra Les Deux, og er sikker på jeg vil være en trofast kunde i mange år fremover.

Hvad siger i derude? Kender i til mærket Les Deux og er i lige så vild med dette mærke, som jeg er?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *