Måske den næste træning?

boksning

Jeg har efterhånden trænet i mange år i fitnesscentre – ikke sådan vildt seriøst, men blot for at holde mig i gang. Derfor har jeg bådet prøvet alt fra motionshold til de mere styrke orienteret hold. Et af de bedste holdt jeg har gjort brug af, er combat. Combat ved fitnessDK er en kombination af forskellige kamsportsstilarter og med et fitness perspektiv (dvs. du kommer til at svede).

boksning

Vi skal snart flytte, og derfor vil jeg have mulighed for at gøre brug af et nyt fitnesscenter, hvor jeg vil have mulighed for at forsøge mig med fitness boksning (og så endda et hold kun for kvinder). Og efter at have læst dette indlæg omkring kvindelig boksning, så har jeg haft lydt til at komme i gang.

Som det fremgår af artiklen, så er det slet ikke så farligt som man går og tror – hvis f.eks. man har set en boksning i tv’et. Dette boksning er ofte på et meget højere niveau, og med et andet fokus end fitness boksning. Det er således lidt ligesom combat, da det selvfølgelig heller ikke går ud på at slå hinanden i gulvet – med derimod bare har taget de bedste elementer med et fitness perspektiv.

Kunne du også have interesse i at lære lidt mere omkring fitness boksning, så kan du læse mere omring dette på DGI’s hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *