Livsnyder med alllt for mange billeder

220711_125854

Livsnyder med alllt for mange billeder

Hvis du ligesom mig er en livsnyder, så betyder det helt sikkert, at du har besøgt en masse lande verden over. Derfor har du helt sikkert også taget en masse fede billeder – det ved jeg i hvertfald at jeg har – disse billeder ligger bare på min computer og de bliver kigget i gennem ved lejlighed. Men hvordan får jeg mere ud af alle mine fede billeder fra verden over? Hvis du er ligesom mig, så har du sikkert tænkt dette før.

Løsningen på problemet

Jeg har ofte overvejet at få dem printet som min mor altid gjorde det da jeg var barn, og sætte det alle sammen i mapper. Dette er en rigtig god løsning, men det er også lidt for gammeldags, og så ender de jo også bare med at stå og fylde på en reol. Og hvad nytte får man så af dette?

Jeg faldt for et par uger siden over en hjemmeside på nette hvor man kunne få sine egne billeder trykt på lærred – selv denne ide var ikke ny – men man havde mulighed for at vælge imellem et hav af forskellige tykkelser og størrelser. Så i stedet for de helt traditionelle 40*40 eller 60*60 billeder, havde man nu mulighed for at vælge så mærkelige størrelser som 20*120 eller 35*100.

Se mere omkring sumopix her

Jeg havde lidt plads til overs på en væg, hvor man normalt ville have hængt 1 stort billede, men efter at have kigget deres udvalg igennem, så gik det op for mig, at man også havde muligheden for at få 1 stort billede skæret op i 3 billeder (se billedet).

download

nemmere kan det ikke være at pryde sin væg

Denne løsninger passer super godt til it hjem, og pryder nu min væg. Så hvis du er lige så meget livsnyder som mig, så synes jeg du skulle tage et smut forbi deres hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *