Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/momentumdk/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/momentumdk/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/momentumdk/wp-includes/plugin.php on line 579
Køb grøn te online | Momentumdk

Køb grøn te online

Min iste rutine

Jeg skrev for en måneds tid tilbage omkring det at bruge sin te til brygning af iste. Er der nogen af Jer læsere, der har fået prøvet den lækre sag? Jeg sidder pt. og nyder en dejlig kold mango iste brygget på grøn te. Jeg har efterfølgende tilføjet stykker af ananas og mango.

Jeg brygger gerne en kande hver aften, som så er klar til at kunne drikkes den efterfølgende dag. Jeg har faktisk gjort det til en fast rutine at brygge hver aften. Det irriterende ved iste er, at du skal være forudsigende. Man kan ikke vente til man har lyst til iste og så lave den, fordi den kræver nogle timers nedkøling.

Netop derfor brygger jeg gerne hver dag og har derfor kunne byde veninder og familie på en lækker iste, hvilket er faldet i utrolig god jord hver gang.

Køb god te online

Mine absolut favorit varianter af grøn te til iste er dem, der har frugtsmag eller har en kraftigere smag end grøn te normalvis har som eksempelvis pepermynte, som er ganske forfriskende. Det er super let at tilføje frugtstykker osv. i disse typer te, og derfor bliver den bare lidt mere lækker.

Det er vigtigt at købe en god te for at trække en god smag frem i sin iste. De samme regler gør sig gældende for varm te. For at få en lækker og smagfuld te, køber jeg gerne te hos A.C. Perchs som har et utroligt stort udvalg af lækker te, hvor man kan smage frugterne og ikke kun læse sig til den pågældende smagsvariant.

Se A.C Perchs udvalg af grøn te lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *