Kettler crosstrainer hjemme

6328564750cb0784b4f7befd9d0229b1[1]

Crosstrainer hjemme?

Jeg træner en del, men er ærlig talt træt af løb. Det hjælper godt nok på denne årstid, hvor det er lækkert vejr, men ellers.. ÅH….

Derfor overvejer jeg meget, om jeg skulle anskaffe mig en crosstrainer til at have derhjemme. Kan rigtig godt lide den form for træning som en crosstrainer giver. Jeg har tidligere været korsbåndskadet så skal stadig passer lidt på med de hårde stød man får, når man løber.

En crosstrainer er ikke så belastende for leddene som almindeligt løb og det er især af den grund en crosstrainer kunne være kanon. Derudover bruger man ved træning på en crosstrainer hele kroppen som er i bevægelse. Dermed bliver alle muskler træner ved brug af crosstrainer. Jeg synes det er en kanont alternativ til almindeligt løb i hvert fald.

Kettler crosstrainer – erfaringer?

Når jeg personligt kigger på en crosstrainer hjem til, er det især Kettler crosstrainere, der har gjort indtryk. Kettler er et tysk mærke og producerer kvalitetsprodukter, som er robuste og til alle, der træner. Selvom Kettler produkter er af utrolig høj kvalitet, er produkterne stadig til at komme i nærheden af, og det er nok især derfor jeg tæker, at Kettler er en god løsning.

Kettler prdukterne findes i alle prisklasser og selvom en crosstrainer til 18.000,- sandsynligvis er bedre end en til 2.500,- skulle Kettler eftersigende være af topkvalitet uanset pris.

 

Jeg tror derfor jeg vil anskaffe mig en af de ‘billigere’ Kettler crosstrainer til omkring 3.000 til ‘kontoret’.

/Kasper

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *