Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/momentumdk/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/momentumdk/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/boshop.dk/momentumdk/wp-includes/plugin.php on line 579
Jeg nyder smukt design | Momentumdk

Jeg nyder smukt design

Screen Shot 2013-05-15 at 11.23.25 AM

Mit hjem er min base, hvor jeg skal kunne genoplade og finde energien til at kaste mig ud i spændende udfordringer på jobbet og i livet. Derfor er mit hjem meget vigtigt for mig, og jeg nyder virkeligt at finde og udvælge flotte designermøbler og nips til mit hjemlige tempel. Et af mine favoritbrands er HAY, der blandt andet laver nogle super fine puder i enkelt design og farver, der får smilet frem på læben.

Materialet kommer rigtigt til sin ret i HAYs pudedesign, fordi der er fokus på en enkel linje og en synlig stoflighed. De karakteristiske knapper, der giver puderne lidt ekstra personlighed, er en fin detalje i mine øjne. Jeg har HAYs puder i 2 forskellige farver (lime og mørkegrøn) og jeg har mange af dem, men hver gang jeg ser puderne online eller i et boligmagasin, får jeg lyst til at købe dem i nye farver :)

Screen Shot 2013-05-15 at 11.24.26 AM

For at undgå en komplet farveforvirring, holder jeg mig dog til mine HAY-puder i lime og mørkegrøn, og bruger i stedet mine penge på et nyt brand, jeg har forelsket mig i. Det hedder Muuto, og de laver blandt andet nogle helt geniale lamper. Jeg har lige købt en Muuto Fluid Pendel – en lampe med et meget organisk design, der næsten ligner en lysende vanddråbe, og med den fine detajle, at lampens ledning er todelt, så den ene del kan sno sig løst omkring den anden. Det ser super godt ud, og det er den slags visuelle virkemidler, der giver et hjem personlighed og gør det interessant at ‘opleve’ en stue eller et køkken igen og igen.

Screen Shot 2013-05-15 at 11.23.25 AM

 

A pros pros køkken så laver Muuto også nogle geniale køkkenredskaber, der virkelig giver en lysten til at hygge omkring madlavningen og til at udfolde ens kreative side, hvis man har inviteret gæster. Jeg har selv et par af deres køkkenting på min ønske liste, blandt andet deres Hang Around-madlavningssæt i bøg – samme princin som med Fluid Pendel – det er enkelt design med fine detalher og masser af personlig charme.

Screen Shot 2013-05-15 at 11.33.57 AM

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *