Hvad med en trænings-rejse?

cykling

De fleste af os danskere tager på ferie for, ja, at holde ferie med en masse afslapning. Dette betyder ofte sand, strandstole, vand og en masse afslapning med en drink i den ene hånd. Men selvom dette ofte er den fortrukne afslapningstype hos en række danskere, så findes der også mange andre typer af ferier, hvor man er mere aktiv. I denne artikel vil vi fremvise hvordan, du nemt og billigt kan få en aktiv sommerferie.

cykling

En af de destinationer som ofte benyttes er Tenerife, som benyttes af en række professionelle såvel som amatører. På denne ø finder du f.eks. både cykling, svømning og boksning hvor en række OL deltagere ofte er at finde.

Skønhed ved en trænings-ferie på Tenerife, eller andre destinationer er, at det er varmt året rundt, og uanset hvor du er, er det er ikke langt til bjerg eller hav. Du vil nemt komme ind i et mønster med f.eks. cykling om morgen i den flotte natur efterfulgt af boksetræning (f.eks. på det rette udstyr – læs mere på boksepude.dk) inden middagsmaden. Herefter kan svømning og hård fysisk træning være en del af programmet. Når kroppen skal holde et hvil, så kan du nyde godt at de ”almindelige” rejseelementer som f.eks. pool og solbadning.

svømning

Mount Teide (bjerg) er en af de elementer, som trækker rigtig mange atleter til øen. Glem Pyrenæerne på kun 3.718 meter, da denne vulkan er Spaniens højeste bjerg. Bjerget er perfekt til højdetræning (læs mere om konceptet her), som er mest effektiv over 2.400 meter. En af de nemmere måde at tackle dette på, kan f.eks. være på en cykel. På sådan en tur vil du, udover en effektiv træning, også opleve en flot natur som går fra frodig til månelandskab med flotte klippeformationer. Endvidere vil en tur ned af bjerget på cykel, være fedt for både mænd og damer.

Hvis du ikke er til f.eks. boksetræning, så vil der også være rig mulighed for at udøve og lære yoga. Der er flere forskellige typer af yoga at finde på øen, men især Bikram yoga vil du støde på. Har du interesse i boksetræningen, så kan du læse mere omkring dine muligheder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *