Guide til bestilling af frisør online med studierabat

Untitled

Guide til bestilling af frisør online med studierabat

Er du også en af dem, som først venter med at finde en frisør i sidste øjeblik og det kan gå lang tid mellem frisørtiderne?

Det kan kræve tid, at finde en god frisør som ligger i nærheden af dig og en frisør som ikke tømmer ens pengepung.

Det er i hvert fald den mening de fleste studerende har. Men nu kan problemet løse på en simpel og billig måde.

Søg efter din frisør online

www.bapoon.dk kan du hurtig og nem få et overblik over de frisører, der er i nærheden af dig og vælge det prisniveau som du foretrækker. Bapoon har samlet en lang række frisører fra forskellige byer over hele Danmark. Mange af disse frisørsaloner tilbyder endda studierabat og det gælder for både store og små saloner.

Det eneste du skal gøre er, at oprette en profil på Bapoon’s hjemmeside, det er selvfølgelig helt gratis. Derefter kan du søge efter en frisør ved at indtaste postnummer eller frisørens navn. Derefter får et oversigt over de ledige tider frisørerne har, samt de saloner som tilbyder studierabat for studerende. Det sidste du skal gøre er at book en tid. Der er mange penge at spare, hvis du udnytter Bapoons service.

Frisører i studiebyer

Der findes tusindvis af frisører og især i storbyernes områder. Det kan være svært at finde den rette frisør. For eksempel kan du på denne side Frisør i Christianshavn få et oversigt over alle de frisører omkring Christianshavns område. Du skal blot vælge køn, ydelse og hårtype og Bapoon vil hjælpe dig med at finde alle de frisører som passer ind i dit ønske.

Det samme gælder hvis du bor i Herning kan du gå direkte ind på Bapoons side Frisør i Herning. Du har desuden også mulighed for at læse om de forskellige frisør og vælge den der tiltaler dig mest.Untitled 

Book en tid på din smartphone

Med Bapoons app kan du på samme måde søge efter frisørtider. Det eneste du blot skal gøre er at hente app’en og det fungere på samme måde.

Som studerende lever man på et stram budget, så hvorfor ikke spare penge når du har mulighed for det? Det kan ikke være nemmere og mere overskueligt at tage til frisøren. Tjek det ud og du vil aldrig have problemer med at finde en frisør igen.

One Response to Guide til bestilling af frisør online med studierabat

  1. Super fedt koncept.
    Dejligt det er blevet let af booke tid ved en frisør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *