Grøn te i varmen

Iste af grøn te

På trods af, at jeg er te-elsker og vinteren igennem nyder te i mange smagsvarianter, kan jeg simpelthen ikke få noget varmt ned om sommeren. Derfor er al min te pakket lang væk sammen med lysten til te. Selve smagen af te og især grøn te har jeg savnet en del siden jeg pakkede det væk, og det var netop derfor det slog mig… Jamen Sabrina.. Du kan jo lave iste af din te… Og det er så, hvad jeg har gjort.

Jeg har testet mine forskellige udgaver af te, og efter min smag er det helt sikkert grøn te, der egner sig bedst. Men prøv da selv og find ud af, om iste af grøn te eller en anden te af dig.

Lav iste – Fremgangsmåde

Iste er noget af det letteste at lave og kræver ikke det store arbejde. Bryg din yndlings te, og her er det op til dig, hvilken te du benytter, men lov mig at prøve grøn te uanset hvad. Nogen teer egner sig bedre end andre og grøn te er grundet den milde smag min favorit. Prøvede en sort te, der blev helt besk i nedkølet udgave.

Når du har brygget din te (grøn te), nedkøles den naturligt inden du sætter den på køl i 2-3 timer og viola, den lækreste iste af grøn te, der kan nydes i solen. Gerne med frugtstykker og isterninger.

God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *