En hurtig nyhed

En nyhed som vi ikke fik omtalt i sidste måned var, at hjemmesiden Lavblog.dk gik i luften, hvor du kan få hjælp til at lave din helt egen blog. Hjemmesiden er lavet af Unitate.dk, som ønsker at sætte fokus på alle dem, som endnu ikke har fået lavet sig en blog. Hvis du kigger på Unitate.dk finder du en masse guides, tips & tricks til bloggere, og derfor forsvinder fokus hurtigt fra alle dem, som endnu ikke har fået lavet deres blog.

Lavblog.dk

Som de selv udtaler, så ”er Lavblog.dk stedet hvor alle kan være med, og hvor vi forklarer hele processen omkring det at lave en blog, endnu bedre en før”. Konceptet er således lige til og alle, også folk uden nogen teknisk viden, skal kunne være med til at lave en blog igennem guiden. For at teste konceptet, så fik Lavblog.dk testet deres guide af børn helt ned til en alder af 6 år, og tilrettet guiden på baggrund af dette. Til dette siger de selv ”Vi ville være sikre på, at alle kunne være med, selvom vi ikke nødvendigvis mener at man skal have en blog i sådan en alder, med mindre ens forældre er med på sidelinjen”.

Fra Unitate.dk til Lavblog.dk

Hvad der adskiller Lavblog.dk fra Unitate.dk, og omvendt, er, at Unitate.dk er skrevet af bloggere til bloggere, og tager fat på en masse af de emner, som bloggere støder på. Dette vil sige, at mange af emnerne også dække problemstillinger, som man som blogger støder på, efter at have blogget i flere måneder eller år. Fra Lavblog.dk fortælles det således ”når man skal lave en blog, så er det indenfor et helt nyt felt, og herved mange informationer på samme tid. Dette gør således, at det er ekstra vigtigt at du får den rigtige information, og kun den rigtige information, i den rigtige rækkefølge – hvilket man gør på Lvblog.dk”.

Især rækkefølgen er vigtigt, for ellers vil man hurtigt ende med dårlige resultater – for skal man have webhotel før domæne? skal man have facebook side før SEO? og skal man have serverplads for hastighed?. Alle disse spørgsmål bliver besvaret på Lavblog.dk – vel og mærke i den rigtige rækkefølge. Læs mere omkring LavBlog.dk her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *