En fantastisk sprogrejse!

england

Hej derude. Sidste år var jeg på en sprogrejse i England, for at lære kulturen og sproget bedre. Denne form for læring er lettere og sjovere end den traditionelle på skolebænken. Du har sprogundervisning med dine lærere men så fortsætter din sproglige oplevelse hos værtsfamilien, butikkerne, caférne, ja faktisk overalt. Det er en rigtig god form for læring.

Jeg valgte destinationen England, da deres kultur er klart europæisk, hvilket gør England til en mindre afskrækkende destination når man skal afsted på egen hånd. Derudover er engelsk et sprog som bare skal være i top, og ønskede derfor at komme til et land hvor de kun snakker engelsk. Dette betød også at jeg forbedrede mine resultater herhjemme i skolen. Derudover er England i nærheden, så det er billigt at komme dertil. Du spilder ikke tid på en lang flyrejse. Europæiske borgere behøver ikke visum. Din rejse kræver mindre papirarbejde og mindre tid, før du kan komme i gang, og du kan komme og gå, som du har lyst, under dit ophold.

Det kan selvfølgelig være lidt svært i starten at skulle væk fra sin familie og venner, til et helt andet land, men det går over efter kort tid. Det er en oplevelse for livet, og det er virkelig spændende at opleve Englands kultur og sprog. Det var ihvertfald en oplevelse for livet, og kan uden tvivl anbefale alle derude, at overveje sådan en rejse, hvis i ønsker at lære sproget og kulturen i England. I kan også sagtens vælge andre lande, det er bare med at komme afsted.

rejse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *