En af de helt store livsnydere er blomster

Female buying potted plant

FloristDet er vigtigt at nydes livets små stunder bliver vi konstant mindet om. Det er vigtigt at vi tager os tiden til at nyde livet – og sætte pris på både os selv og hinanden. En af de måde som ofte bliver forbundet med en kedelig tradition, og derfor ifølge vores erfaringer, er ved at forsvinde, er det at give hinanden blomster.

Blomster er ikke længere en god gave som man giver, men blomst gestus, som blot skal overstås hurtigt. Derfor kan man også nemt hente en grim blomst på tankstationen, da der jo alligevel ikke bliver sat ordentlig pris på den… NEJ.

Vi skal gå mere op i blomster

Selvfølgelig skal vi ikke blot finde den grimmest blomst på tankstationen, og tro at dette er nok! At give en blomst var en gang en meget personlig gestus, som betød at du havde taget din både tid og penge til at udvælge en flot gave. Dette er den holdning vi skal tilbage til (både dem der giver og dem der modtager). Med alle de muligheder vi har i dag for, at give flotte blomster, så skal vi også gøre det.

Næste gang du skal til middag hos vennerne, besøge din mor eller bare til en fødselsdagsfest, så får du opgaven herfra, at købe en blomst. Blomsten skal både A) sige noget om personen, samt B) lyse hele rummet op.

Især det sidste punkt er vigtig! Diverse undersøgelser har nemlig fremvist os, at vores humør er påvirket af både duft og farver. Dette betyder sådan set, at du kan påvirke dit, værten og alle gæsternes humør – bare ved at medbringe nogle flotte blomster. Lige meget hvor flot kjole, hvor dyr et gavekort eller hvor stort et tv du giver – så kan det ikke påvirke humøret på alle gæsterne!

Female buying potted plant

Ingen undskyldninger med nettet

Når det kommer til køb af blomster online, så har vi faktisk efterhånden i Danmark rigtig mange muligheder. Når vi nu har valgt at gøre det på den rigtige måde, så kan det sagtens lade sig gøre, at gøre dette igennem de online blomsterbutikker. Herunder har vi listet et par af de største på markedet.

  • Interflora
  • Bloomit
  • Euroflorist
  • Happyflower

Hvis du er nybegynder indenfor det at købe blomster online, så kan det være en fordel at starte ud med at læse denne guide. Men udover dette, så er det ofte meget lige til at bestille dine blomster på nettet, følgende tips kan vi give fra os.

  1. Vær aldrig nærig
  2. Bestil altid farverigt
  3. Bestil altid en ekstra gave til

Du kan allerede bestille den første blomst nu – du skylder formentlig et par fra de grimme blomster fra tankstationen. Har du samme holdning til blomster, så lad os endelig vide dette herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *