Apps, der gør madlavningen nemmere og sjovere

food-apps-Fooducate

Kender du det at du skal til at lave mad, men mangler inspiration til hvad du skal lave. Og er du i tvivl om hvad der egentligt er sundt at vælge mellem alle alternativerne på supermarkedets hylder? Så er det en god ide at bruge din smartphone i jagten på gode fødevarer og sund kost. Læs med her og find den app som bedst passer til dig og dit madforbrug.

Fooducate – appen som gør indkøbsturen meget nemmere

Er du også altid i tvivl om hvor sunde madvarerne egentlig er i supermarkedet, når de gemmer sig bag smarte indpakninger og har meget underlige og svære-at-udtale ingredienser i. Så er dette appen til dig. I USA er den i 2011 blevet kåret som den bedste Fitness- og Sundheds-app, og det er ikke uden grund. For når du går forvildet rundt i supermarkedet blandt de mange varer og slet ikke kan overskue hvilke produkter du skal vælge, så kan du med denne app blot scanne stregkoden på et produkt og straks få en ærlig vurdering og evaluering af de ingredienser som madvaren indeholder op på skærmen. Appen giver også madvaren en karakter alt efter hvor sund den er. Så nu er det meget nemmere at handle sundt ind.

food-apps-Fooducate

Wild Edibles – find ud af hvad du må spise i naturen

Er du en natur-type, der nyder friluftslivet, er her appen som vil gøre dine campingture endnu mere autentiske. For med denne app kan du nemlig finde ud af hvad alle de planter der er omkring os er, hvilke du kan spise, og hvilke du helt bestemt skal holde dig fra fordi de er giftige. Det er meget nemmere lige at hive sin smartphone op af lommen end at slæbe en tyk bogudgave med som du så kan bruge uendelig meget tid på at slå op og bladre i. Og hvis du virkelig har begivet dig ud i vildmarken og der ikke er noget signal, så bare rolig, for appen fungerer også når der ikke er internetadgang.

food-apps-wild-edibles

Harvest – appen som hjælper dig med at opbevare dine madvarer korrekt

Er du også usikker på, hvad du skal kigge efter når du udvælger frugt og grøntsager i supermarket? Hvornår er det nu lige en avokado er rigtig moden – er det når den er grøn eller mørk? Og skal en melon lyde hul for at den smager godt? Med denne app er du aldrig mere i tvivl, og der er også gode tips og tricks at hente når du kommer hjem fra indkøbsturen og skal opbevare dine frugter og grøntsager rigtigt, så det holder sig længst. En uundværlig app for de fleste.

food-apps-harvest

Find andre fede apps hos KMU lige her.

One Response to Apps, der gør madlavningen nemmere og sjovere

  1. […] Er ud stresset, og har du fundet ud af at fitness og kost måske en vejen frem, så findes der jo en masse guides rundt omkring på nettet, som både indeholder guides til træningsprogrammer og træningsudstyr, samt guides til madlavning mv. Tjek f.eks. denne her: http://www.momentumdk.dk/apps-der-gor-madlavningen-nemmere-og-sjovere/ […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *